Een goede arbeidsrelatie,
een groot goed

Ik ben Krzysztof Grander, het gezicht achter Grander Mediation.
Uit ervaring weet ik dat het een groot goed is wanneer je arbeidsrelatie goed is.


Na een periode van fysieke klachten en stress als gevolg van een verstoorde werksituatie eindigde ik in 2020 in de ziektewet en in conflict met mijn werkgever. Ik verdiepte me in mijn rechten en kwam zo in aanraking met het juridische vak. Het boeide me. Mijn werkgever en ik zijn uiteindelijk via een goede vaststellingsovereenkomst uit elkaar gegaan.

Vertrouwenspersoon

Erkend mediator

Ik las en leerde steeds meer over geschillen en mogelijke alternatieve oplossingen. Uiteindelijk volgde ik een opleiding mediation en specialiseerde me in arbeidsmediation. Daarna volgde ik de opleiding tot vertrouwenspersoon. Dit alles met rechtvaardigheid als grootste drijfveer. Ik weet hoe een conflict voelt en hoeveel emotie erbij komt kijken. Ik vind het mooi dat ik in mijn rol als mediator vaak kan voorkomen dat partijen het moeten uitvechten bij de rechter. Twee winnaars, dat is echt het mooiste wat er is.

Poolse roots

Met mijn Poolse roots kan ik een brug slaan tussen Nederlandse werkgevers en hun Poolse werknemers. Pools is mijn moedertaal, maar ik woon en werk al ruim 23 jaar in Nederland en spreek ook de Nederlandse taal vloeiend. Zowel de Poolse als de Nederlandse cultuur ken ik goed. Net als de verschillen tussen deze culturen, die regelmatig zorgen voor veel spanning, vaak door onbegrip.

Gebrand op een goede afloop

Met mijn ervaring en de opgedane kennis op zak heb ik de afgelopen jaren verschillende werkgevers en medewerkers mogen helpen. Als vertrouwenspersoon ben ik inzetbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen. Als mediator in hele Nederland. Uit eerdere opdrachten hoor ik terug dat ik rustig ben, niet oordeel en goed kan luisteren. Ik ben eerlijk, doelgericht en gebrand op een goede afloop voor iedereen. Ik zie snel het probleem en stel de juiste vragen zodat mensen uiteindelijk zelf tot een oplossing komen.

Kan ik je helpen?

Heb je een conflict en wil je deze met behulp van een mediator zo snel mogelijk oplossen? Of zoek je een betrouwbare externe vertrouwenspersoon voor jouw organisatie? Neem contact met me op!

of bel me op:

06 2540 4608

Scroll naar boven